Medicin kit från Fisher Price – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Medicin kit från Fisher Price

För ganska längesen fick barnen hem ett så roligt medicin kit från Fisher Price, speciellt Jennifer leker massor med det! Först är det hon som är läkaren och sen är det hon som är patienten. Hon har till och med börjat säga till att man ska hosta när hon lyssnar på hjärtat 🙂 Precis som en riktigt läkare, kanske vi har en blivande läkare här i huset?

Robin brukar vara med och leka, han gillar det nästan lika mycket som Jennifer.  Jag gillar leksaker som gör att barnen får använda sin fantasi när dom leker, och det här är verkligen en sån sak. Fisher Price leksaker överhuvudtaget är väldigt bra för barns fantasi, tycker jag. Dessutom är det väldigt bra och tåliga leksaker. Leksakerna från just Fisher Price finns från nyfödd upp till minst 3 år, och med det menar jag ju att även större barn kan och vill leka med dom här leksakerna. Robin är ju 6 år och dom passar lika bra för honom att leka med som för Jennifer som är 4 år yngre. Helt perfekt, tycker jag, förutom när dom vill ha samma sak båda två. Då tänker jag att man skulle haft dubbletter av allt här hemma, inklusive leksakerna 😀

Fischer Price

SDC14619.blogg

SDC14629

SDC14632.blogg

image

image

 

Jag kan lova att det här är något barnen kommer att leka med många år framöver 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.