mamabeatrice

Wallstickerland

Hej där!
Hoppas det är bra?
Som du ju säkert redan vet så är jag ju ”galen” i barnrumsinredning och dylikt, det finns så många fina barnrum att inspireras i från och det finns så himla mycket inspiration i affärer och på internet också. Hade jag haft mer pengar så hade jag gjort om i barnens rum, faktiskt så sitter jag nu och planerar på att ta bort skötbordet i Jennifers rum, hon använder iofs fortfarande blöja men hon vill oftast inte ligga på den. Hennes rum är väldigt litet så man måste verkligen planera hur man ska möblera för att det ska bli bäst. När jag satt och kikade lite på internet efter i barnrumsinspiration så hittade jag den här söta bilden

image

Hos Wallstickerland finns många fler fina, coola, roliga väggdekaler. Det finns ju även till alla andra rum också, inte bara till barnrummet 🙂 Väggdekaler kan verkligen göra så mycket för ett rum, lite förnyelse, lite förändring och det bästa av allt är att det är inte dyrt! När jag först gick in på hemsidan så såg jag att dom just nu har en tävling där man kan vinna 10 stycken väggdekaler! Dagens tips får det bli, för även fast man inte behöver 10 stycken själv så är det ju jul snart och det är en perfekt julklapp 🙂

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.