mamabeatrice

Fixa fixa

När Robin kom hem från skolan idag såg han att jag hade fixat inne på Jennifers rum ( Tagit bort skötbordet, flyttat sängen och rensat bland hennes leksaker.) och såklart ville han att vi skulle göra samma sak i hans rum. Sagt och gjort! Det var iofs inte längesen vi möblerade om hos honom men han var inte nöjd med vart sängen stod och nu fick han välja själv 🙂

Så nu, efter att ha flyttat möbler i bådas rum, sprungit ner i källaren med massa möbler och leksaker, sitter jag och chillar i nya myshörnan i Robin rum. Barnen leker på så bra själva så jag passar på 😉

image

Snart är det dags för taco tisdag här hos oss,  mums!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Men åh jag visste inte att du bytt blogg portal 🙂 trivs du bättre här? Jag bloggar på AFF igen, men är så trött på wordpress appen som inte fungerar för mig så jag kan inte blogga från mobilen. Det suger. Är det den appen till den här portalen oxå?