Golden hits – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Golden hits

Hej!
Det här inlägget skrivs i sängen på hotellet i Stockholm. Jag och nästan alla jobbarkompisar träffades på tågstationen i Falun där vi tog tåget till Stockholm. Vi började med att äta lunch på Vapiano och sen kikade vi i några affärer innan det var dags att gå tillbaka till hotellet och göra sig ordning för det vi kom hit för; Golden Hits. Underbar show, och bra mat! Sen spenderade vi några timmar på dansgolvet innan vi gick tillbaka till hotellet. Uj så trött jag var, och hade så ont i fötterna men oj så värt det det har varit! En helt underbar upplevelse med bästa jobbarkompisarna!
Tyvärr blev det inte många bilder tagna, bara den här på showen

image

Det säger inte så mycket va?
Bjuder på en innan-bild istället då :mrgreen:

Nu är det strax dags att bege sig till stationen för att åka hem, nu saknar jag mina älsklingar så mycket!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.