mamabeatrice

Att få hjärtat i halsgropen

Den här helgen som var, höll båda barnen på att skrämma livet ut både mig och Peter…. Jag börjar från början.

I fredags var Robin på sitt första disco, jag skyndade mig hem från jobbet för att kunna följa med honom dit. Han var så förväntansfull och lite stolt tror jag över att få på på disco, jag menar, det är ju bara stora killar och tjejer som är på sånt 🙂 Men iallafall, vi kom dit och han betalade och jag följde med in tills han hängt av sig jackan. Sen försvann han in till sina kompisar, jag smög efter för att iallafall säga hejdå, så han inte undrade vart jag tagit vägen.

Efter 1 ½ timme var det dags att gå och hämta honom, det var fullt med folk, helt galet var det och jag visste inte vart  jag skulle börja leta någonstans. Jag såg Robins klasskompisar som blev hämtade av sina föräldrar, men jag såg inte Robin. Jag tänkte att jag går till hans jacka och väntar istället. Men du kan ju gissa min panik när hans jacka inte vad där!? Jag går ut och kollar, men det är så mörkt så jag ser ingenting! Jag går in igen för att kolla om jag kanske missat honom, eller om han var på toaletten. Men nej, helt tomt var det.

Jag tar upp mobilen samtidigt som jag går ut igen, och börjar ringa Peter för att se om han kanske gått hem, när jag ser honom utanför dörren! Jag har nog aldrig varit så fruktansvärt rädd, någonsin!

Efter det så bestämde vi att nästa gång, då stannar han inne. Eller så står han precis vid dörren, för så nära en hjärtattack vill jag inte vara igen…

 

Som du kanske kommer ihåg så skrev jag ju att båda barnen höll på att skrämma livet ut oss, så Jennifer har också lyckats skrämma oss i helgen.

I söndags var vi till Borlänge, för att äta lunch på IKEA med Peters syster och familj, efter det gick vi mot Kupolen, jag ville in på Panduro en sväng och Peter ville in på någon spel affär. Apoteket ligger först inne på Kupolen så jag gick in där först, för att köpa Alvedon till barnen, medans barnen följde med Peter till GameStop. Det tog ett tag innan jag hittade det jag skulle ha, men till slut hittade jag det och gick till kassan. När jag ska betala kommer Jennifer gåendes mot mig så jag tänkte att Peter och Robin var utanför. Men nej. När vi kommer ut från Apoteket ser jag Robin utanför GameStop och sen ser jag Peter med panik i ögonen tills han ser att Jennifer är med mig. Hon hade sprungit iväg medans han stod och betalade…

Herrejösses barn, sluta skräm oss sådär, vi kommer ju bli gråhåriga på nolltid!

fotografering

(Barnen, förra hösten)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Usch, hemskt..förstår känslan. Man hinner ju tänka tusen otäcka tankar när man inte hittar sitt barn! Fasar för när kidsen blir tonåringar och vill börja hänga med kompisarna sent om kvällarna. Kommer alltid ligga vaken tills de är hemma..om jag inte är och hämtar dem själv vill säga!

  2. Cissi

    där är anledningen till att vi har koppel på Alice… Skillanden är att hon inte rymmer till nån av oss, hon rymmer bara ifrån oss… ;/ Skitungar!