mamabeatrice

Vad skulle du göra?

Ja, som rubriken lyder, vad skulle du göra om du hade massa extra pengar? Nu när det är snart är vinter och jul så behövs ju extra pengar, både till alla vinterkläder och skor, men även till julklappar till alla barn (och vuxna?) och kanske något till dig själv också? För visst ska man väl kunna unna sig själv något ibland?

Om jag hade haft mycket pengar över, hade jag köpt klart alla barnens vinterkläder och allt det som hör till, dubbletter då också, eftersom dom behöver på skolan och föris också. Sen skulle jag förnya min garderob, jag såg förra veckan att ett av mina jeans börjar få hål i knät( som Robin alla byxor!) och jag tycker att jag alltid har samma gamla kläder på mig. Kanske inte för att jag inte har råd, utan mest för att jag inte unnar mig det… Sen skulle jag kolla på en resa utomlands, till värmen. Eftersom sommaren knappt hann komma innan hösten kom så känner jag mig inte helt klar med den lilla värmen man fick. En vecka eller två, i en solstol med en bra bok (och barnen som leker så fint tillsammans, för i min fantasi bråkar dom inte alls 😉 ) låter inte helt fel.

wpid-billede-se.jpg.jpeg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.