mamabeatrice

Tältning för modiga personer?

Jag har aldrig varit så mycket av en ute-människa, jag har helst varit inne och pysslat, grejat och donat. Jag är fortfarande helst inomhus, men eftersom att barnen älskar att vara ute så brukar jag ”offra” mig 😀

Ett av mina första minnen är faktiskt från ett tält. Jag och min syster Kim skulle sova i tält, ute på baksidan av vårat hus. Jag var runt 4-5 år kanske och det som gjort att jag fortfarande kommer ihåg det är nog p.g.a. av resten av familjen stod och kastade kottar på tältet när vi var där. Jag kommer dock inte ihåg om jag blev rädd eller så, men jag tror nog inte att vi var kvar i tältet alltför länge 🙂

11-1-2009_063

(en liten lyckligt ovetandes Bea)

Ja, men hur som helst. Robin har sagt några gånger att han skulle vilja tälta, det kommer säkert från någon kompis till honom som varit ute. Så min första tanke var att tälta här ute på gården, kanske speciellt nu när jag såg så fina tält hos Campingnetshop. För det låter ju faktiskt rätt mysigt, men sen så kommer tankarna på när Peter var här i huset och renoverade innan vi flyttade in, när jag fick bilder på älgar som gick runt på tomten. Det hade nog inte varit alltför kul att ligga i ett tält om dom kommer tillbaka.

Nej, jag tillåter tältning till dom lite modigare 😉

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.