mamabeatrice

Zoomer Dino

Förra veckan fick jag (eller hela familjen!) hem en Zoomer Dino , den roligaste leksaken på länge!

Den låter som en riktigt dinosaurie och den rör sig som en också, den känner av när du är i närheten och vill leka med dig. Man ser på ögonen (som skiftar färg) vilket humör den är på, om den vill leka, är nyfiken eller till och med arg! Drar man sen i svansen för många gånger blir ögonen röda, och du kan nog gissa vad det betyder? Grrrr!

Men vet du vad den också kan göra? Rapa och fisa till exempel, till barnens(och dom vuxnas?) stora förtjusning 🙂 Det följer med en kontroll som man kan använda för att försöka tämja honom, men man kan även använda sina händer framför nosen för att få den att göra olika trick.

Visst låter den rolig? Det är den, man kan leka med den hur länge som helst! Här hemma har vi alla lekt med den, mer eller mindre 😉 Så det är definitivt en leksak för hela familjen, ett husdjur som även pälsallergiker kan leka med 🙂

Zoomer Dino

Zoomer Dino

Zoomer Dino

Zoomer Dino

Årets julklapp, eller vad tror du? Snart drar det gång en tävling där en av er har chansen att vinna en likadan! Missa inte det 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.