mamabeatrice

Outerspace

Hej!

Är det bra med dig?

Här skiner solen och det är väldigt fint höstväder, men jag har inte hunnit ut idag, än. Jag har passat på att baka kanelbullar, (eftersom det är kanelbullensdag!), jag ska tvätta och bara plocka och strosa runt här inne idag. Barnens ena kusin kom hit nyss för att leka med Robin, så han har något att göra idag iallafall 🙂

Dessutom har jag nu beställt Robins vinterjacka. Han borde väl klara sig på en jacka och två täckbyxor? Jackan var Robins egna val, som du kanske vet så är han ju väldigt bestämd på vad han ska ha för kläder på sig. Det går inte att köpa något utan att kolla med honom först. Hursomhelst så blev det den här jackan från MOLO/ Babyshop:

Molo

Riktigt cool, så jag förstår att han ville ha den 🙂

Har du börjat köpa vinterkläder än? Vilket märke gillar du bäst?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.