September – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

September

Hej!
Hösten kom verkligen med september, kallt, mörkt och regnigt. Fast det blir ju vad man gör det till så mysa i soffan och läsa bok (äntligen känner jag att jag har ro/tid att läsa!).
Idag är jag hemma och vabbar med Jennifer. I förrgår kväll fick hon hög feber och igår kom Peter hem tidigare så jag kunde jobba. Idag kunde han inte det så vi myser på och hoppas att hon piggnar på sig.

Ja men just ja! Jag kom på att jag har inte visat vad vi gjort i Jennifers rum, vi tog bort spjälsängen pga att hon började lite för lång.
Det tog några nätter innan hon vande sig men nu går det åt rätt håll 🙂

image

Sänghimlen skulle behöva flyttas lite men det känns onödigt att göra det innan vi köpt en sängram. Sängram? Heter det så? Hur som helst så ska hon få en ny säng, kanske en sån Robin har, med lådor under, eftersom hon inte har så stort rum finns inte så mycket förvaring…

Men nu, nu ska jag sätta mig i soffan vid Jennifer och läsa boken 🙂
Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.