Wind of change – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Wind of change

Hej hej!
Hoppas att allt är bra med dig?
Nu känns det verkligen att hösten är på ingång. Även fast det är varmt och skönt i solen så är det lite kyligt i skuggan. Eller så är det bara jag som är frusen :mrgreen: Hur som helst så är det likadant varje år, när hösten kommer så vill jag ha förändringar. Jag vill möblera om, jag vill klippa mig och färga håret, jag vill sälja av massa jox som inte används, jag vill komma igång med träningen igen, jag vill köpa nya kläder och börja äta bättre. Är det bara jag som är så?
Igår bockade jag av en liten punkt på listan; jag dammade av hyllan på Jennifers rum och passade på att ändra om lite :mrgreen:

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.