Victorian Ung cancer och Jollyroom – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Victorian Ung cancer och Jollyroom

Victorian är ett nylanserat varumärke som designar snygga och stilrena doftljus, och nu lanseras snart Burn cancer ljus som säljs till förmån för Ung cancer. Du vet dom som gör armbanden som det står fuck cancer på, fast det är ju inte allt dom gör. Dom stöttar unga som fått höra bland det värsta man kan höra, att man har cancer. Men dom stöttar även unga som känner någon som fått cancer besked. Man kan själv visa sitt stöd genom att köpa armband men från och med 1 oktober så kommer du kunna köpa Burn cancer ljus från Jollyroom. En del av priset kommer gå till Ung cancers arbete för att hjälpa unga både under och efter den hemska sjukdomen.

Så köp doftljusen sen och var med och bränn cancer!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.