mamabeatrice

Underbara dagar!

Vädret är ju helt underbart just nu, idag började dagen med sovmorgon för mig. Jag sov ända till 10.30 (har jag blivit ungdom igen?), och när jag vaknade hörde jag att dom andra var ute i studsmattan, så jag tvingade mig upp och kröp upp i studsmattan och njöt av solen medan barnen hoppade runt. Sen efter lunch åkte vi ner på stan, matade lite fåglar med bröd vi hade i frysen, och sen gick vi mot lekparken mitt i stan så barnen fick leka av sig lite. När vi skulle gå mot affären för att köpa glass, så snubblade Robin och landade rätt på sidan av huvudet… Två skrubbsår och en stor bula i pannan blev resultatet 🙁
image

Vi gick iallafall vidare mot affären sen och satt oss vid en gräsplätt och åt glassen
image

innan vi åkte vidare mot Ica för handling, med inspiration från matlistan 🙂

En skön söndag, helt enkelt. Har ni haft en bra helg?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.