Sista – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Sista

Hejsan hejsan!

Jag är nyss hemkommen från dagens jobb, nu jobbar jag sista veckan på semesterschemat så nästa vecka är vi tillbaka till det normala igen 🙂 Förutom att chefen sa, innan han gick på semester, att jag skulle få några fasta tider varje vecka. Tummen upp på den, för det är ju alltid skönast att veta hur man jobbar, iallafall någon dag i veckan 😉

I fredags morse åkte jag och Peter och lämnade barnen hos mamma/mormor, och sen vidare mot Borlänge där vi mötte upp Peters syster och man för att sen åka vidare mot Överum på begravning. Vi stannade till på Ikea i Örebro för att äta lunch. Vi tog goooood tid på oss, tills vi kom på att vi hade närmare 3 timmar kvar och inte 1 ½ som vi först trodde. Gasen i botten, eller något, men vi hann fram precis i tid. Med betoning på precis, för det var på det berömda håret. Vi kom in i Överum klockan 13.58 (det skulle börja klockan 14.00), vilken tur för oss att det inte är en stor stad, haha!

Efter fikat så drog vi oss vidare för att åka till Arlanda för att hämta min syster, hennes man och deras dotter. Även där var vi precis i tid, fast där hade vi inte tur nog att hitta parkering så jag sprang in medan Peter åkte runt runt runt tills han äntligen hittade en plats.

Helgen (eller lördagkvällen iallafall) spenderade vi hos mamma/mormor med massa folk, drack gott vin (det trodde jag väl aldrig att jag skulle börja gilla!), skrattade, grillade och frös 😀 En urhärlig kväll, helt klart!
image

(Men usch så jag ser ut på den här bilden, ser jag nu. Men jag bjuder på den…)

Nu är du lite uppdaterad om vad jag/vi hittat på under tiden det har varit tyst här inne (även fast jag trodde att jag skrev ett inlägg för någon dag sen…?) men nu undrar jag om jag hinner in för att läsa era bloggar lite? Jag har nog 300 + inlägg att läsa, det blir ju lite så när man aldrig sitter vid datorn längre (förutom just nu då).

Puss och KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.