Bagaren och kocken – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Bagaren och kocken

Åhåjaja! Igår fick jag ett mejl om att paketet från Bagaren och Kocken blivit skickad så nästa vecka ska jag premiärbaka med min nya älskling 😀

Men det var inte riktigt det jag skulle skriva om. Sen jag började jobba heltid så har jag varken haft tid eller ork att träna, så det har gått flera månader utan att jag ens rört det där kortet. Men suget på att träna har kommit lite smygande och jag har flera gånger tänkt att jag skulle ut och springa i skogen åtminstone. Men det var ju det där med orken. Även fast ett 12 timmars pass på jobbet, känns som 5 timmar så är man ganska slut i kropp och knopp när man kommer hem och att träna då finns inte på kartan. Men idag, idag ska jag träna. Hon jag brukar träna med skrev nyss och frågade om jag skulle hänga på, och eftersom jag är ledig så är det bara att köra! Åh, så jag längtar!

Peter tog precis med sin barnen på en promenad, han är sjukskriven en vecka till pga att han var och petade i en maskin på jobbet och blev av med en bit av fingret, ända in mot benet…. Så barnen har varit hemma med honom och det märks så tydligt på Robin att han behöver mer stimulans än att vara hemma och leka, för jösses så han bråkar med Jennifer! Pju, men nästa vecka är det ju dags för honom att börja på fritids. Min stora älskade lilla kille 🙂

I brist på annat så får det bli en bild på blommor, haha! Jag kollade igenom kameran och hittade inga nya, den här är från förra helgen.
image

image

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.