I blåbärsskogen – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

I blåbärsskogen

Nämen hej där! Hur är det med dig då? Här är det helt ok, det är mycket som hänt här, men tyvärr säger jag A men inte B, för det är inget jag har tänkt berätta mer om. Lite för privat känner jag.

Anyhow, jag tänkte visa lite bilder från dagen, eller snarare timmen när vi var ut i blåbärsskogen. Vi hann knappt ut förrän det vart en blöja som behövdes bytas så vi plockade bara lite blåbär innan vi fick lov att gå tillbaka. Men nog blev det tillräckligt för att kunna göra en blåbärspaj imorgon 🙂

SDC14467.blogg

SDC14478.blogg

I blåbärsskogen

SDC14459

Robin har nog ätit upp sitt godis nu och när dom sover sen ska jag och Peter kolla på film, jag såg ett tips på Instagram om en film som heter The longest ride så jag hoppas att den är bra 🙂 Om inte annat så har vi fått mysa tillsammans i soffan med lite gottis. Det är inte fy skam det heller 😉

 

Puss på ´re!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.