mamabeatrice

Veet Spawax

För ca 1 månad sen fick jag hem Veet spawax från Buzzador för att testa och utvärdera.
image

(Kartongen var visst väldigt spännande 😉 )

Hur som helst så tog det ett tag innan jag tog mig för att prova den. Jag visste även av andra (vaxnings-)erfarenheter att Peter fick lov att hjälpa mig att dra bort vaxet från benen. Om jag gör det själv så blir det inget bra, eftersom jag vet hur ont det gör så drar jag försiktigt och då försvinner inte hårstråna som dom ska.

Till att börja med så lägger man in vax”kakor” i (hur många beror på vad man ska vsxa) behållaren, och sen sätter man i sladden i uttaget och sakta med säkert börjar vaxet att smälta. Det står att det skulle ta ca 30 minuter tills det var helt smält och det kan nog stämma ganska så bra.

Sen skulle man alltså ta spateln som följer med och smeta på vax uppifrån och ner, alltså från knät ner mot foten.

Till att börja med var spateln inte så stor, jag hade nog velat ha en lite större. Sen hamnade det vax överallt på vägen mellan behållaren och benet. Vaxet hårdnade väldigt fort så man fick lov att vara snabb, och råkade man skarva gick vaxet av mitt i dragningen. Det gjorde så himla ont, jag var alldeles svart under ögonen efter att ha knipit med ögonen 😀

När det väl var klart så var det ganska mycket vaxrester kvar på benen som var svåra att få bort. Med babyolja skulle det gå bra, på mina ben funkade det inte så bra. Däremot funkade babyoljan bra när jag tog bort vax från toalettstolen 😉

Om jag ska skriva något bra om det Veet Spawax så är det att det var himla skönt att ha benen hårfria så länge (även fast allt hår inte försvann, så var det inte lika mycket att raka bort) och så kändes det lite lyxigt med en sån här ”apparat” hemma.

Om jag skulle rekommendera Veet spawax? Jag vet inte, det är som sagt kladdigt och det gör ont, men det är kanske värt det när allt kommer kring.
veet spawax

image

image

image

image

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.