mamabeatrice

Gratis fikabox direkt hem i brevlådan

Godmorgon!

Jösses så underbart väder det är idag (och igår för den delen), igår var jag och barnen med min syster och son till leklandet. Det var en bra dag, eftersom det var så fint väder så var det inte mycket folk där inne. Innan vi skulle åka så var det bara vi och en familj till.

Idag har jag också en ledig dag så lite senare ska vi träffa upp lite folk för att åka till Säterdalen. Där finns det massor att göra för barnen, det finns djur att klappa, det har funnits häst att rida på och det finns rutschkanor, en bäck att ”bada” i, lekpark mm. Vi brukar se till att åka dit en gång varje sommar iallafall 🙂

Men nu till rubriken, jag har precis beställt min första fikabox och jag fick då en kod så att du kan få en gratis fikabox direkt hem i brevlådan!

fikabox

Koden du behöver är JORDGUBBE26652 och direktlänken till hemsidan är → https://www.fikabox.se/

Så in med dig och beställ en fikabox och när den kommer, ta med barnen ut på picknick och bara myyyys!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Hej! Jag hoppas du fortfarande prenumererar på den här boxen så du kan få din belöning, för jag kom in här tack vare en googlesökning och har nu använt din kompiskod för att beställa fikaboxen. Tack för det 🙂

  2. Camilla

    Har varit på väg att beställa en sån där box flera gånger, men det har aldrig blivit av. Smart affärsidé iaf, säkert många som hakar på en prenumeration 🙂