Nya regnkläder, check! – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Nya regnkläder, check!

Det har varit dags länge nu egentligen, men tiden har väl inte riktigt funnits för att ta tag i det. Fast nu när det regnar i stort sett varje dag så fick jag lov att ta tummen ur röva och beställa nya regnkläder till barnen. Jag köpte begagnat till Jennifer, till föris starten, men dom är så dåliga så hela hon blir blöt, bara av tanken på att gå ut i regnet 😉 Robins regnkläder är för små, och han har ju sin bestämda smak på kläder så han har redan sagt hur hans nya regnkläder ska se ut. Vi får se om han blir nöjd med dom jag hittade åt honom. Han ville ha svart med blå, och mitt kriterium var en vattenpelare på 10000, vilket inte är det lättaste att hitta. Men så hittade jag på Kappahl´s hemsida.

KappAhl

Himla tur jag hade som hittade till Jennifer också, och eftersom jag är medlem på Kappahl, så fick jag 5% billigare OCH fri frakt. Perfekt när man inte hinner gå på stan 😉

Så, även fast jag vill ha sommar nununu, så gör det inte så mycket om det fortsätter regna. Barnen kommer vara torra iallafall.

 

Nu ska jag och Jennifer göra oss redo för föris och jobb, Robin är redan på föris ( Det var stjärngrupp för dom äldsta idag så jag lämnade honom vid 9). Så vi höres!

KRAM ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.