mamabeatrice

Slaggatans dag

Hej hej!

Igår blev det att jag jobbade stängning, så jag var hemma vid 23.40 kanske, och det går verkligen inte att somna direkt när man kommer hem. Tro mig, jag har provat! Då låg jag bara och stirrade i taket… Men iallafall, så slog vi i gång Netflix och kikade på någon film där. Den var helt ok, man visste ju hur det skulle sluta men som sagt, den var helt ok. Det gjorde att klockan hann bli en del innan det var dags att sova. Så när barnen vaknade i morse så gick Peter upp med dom och jag sov vidare i några timmar till iallafall 😀  Efter frukost åkte vi ner på stan, jag hade läst på Spillevinkens Facebooksida att det var Slaggatans dag idag så det var målet för idag. Det regnade konstant hela tiden, men vi hann besöka några butiker innan vi åkte hemåt.

Jag hade tänkt köpa kläder till barnen, eftersom det var rabatt hos Spillevinken men det ända som köptes där var döskalle tatueringar till Robin. Åhléns var vi också till, såg den här underbara behållaren:

Behallare-med-tappkran

Och Peter tyckte att jag kollat drömmande på såna, alldeles för länge nu. Så den fick också följa med hem 🙂

Men nu blev visst klockan snart 19 och det är alldeles strax snart för barnen att sova (Iallafall Jennifer, Robin har lite godis att äta så han får vara vaken någon timme till.) och efter det blir det dum och dummare to på tv:n med goooodis!

Vad har ni gjort idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.