mamabeatrice

Inskolningsdag

Hejsan hejsan!

Hoppas det är bra med dig?

Här är det rätt så bra, Jennifer har lite jobbigt med sina ögon som rinner lite och som är igenklibbade på morgonen. Men det verkar gå åt rätt håll just nu iallafall 😉 *peppar peppar*

wpid-20150528_084728-1024x576.blogg

9.15 imorse var det dags för mig och Robin att gå mot skolan för en inskolning, eller vad man nu ska kalla det. Han var där med föris för någon vecka sen också, och hälsade på och idag blev det lite samlig, lek ( jag, Robin, en mamma och en pappa spelade Fia med knuff) och lunch där. Föräldrarna som var med fick ingen mat (förståeligt), men kaffe/te fick vi och om barnen ville så fick vi sitta i matsalen. Jag frågade Robin och han tyckte att det gick bra att jag gick iväg. Han hade ju sin kompis O med 🙂 Jag tänkte jag skulle vara lite sneaky, så jag satt mig i personalrummet, som hade fönster åt matsalen, så jag satt mig så jag såg Robins bord. Jag tänkte jag skulle hålla lite koll på honom, utan att han såg mig. Jag satt där och drack min varma oboy, det kom en pappa in i rastrummet också så vi pratade lite, och när jag sneglade lite mot Robins håll så ser jag nästan alla barn vid det bordet, vinka åt mig… Fail. Det lär ju inte bli en spion av mig iallafall 😀 😀

Sen vart det lite avstämning innan det var dags att gå hem. Jösses så skönt att ha nära till skolan! Man ser ju nästan vårt hus från skolan 🙂

Senare idag är det dags för jobb, för min del. Jag jobbar stängning idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.