mamabeatrice

Premiär öppningen av Furuvik 2015!

Ja, vi var ju som jag skrev tidigare, till Furuvik på premiäröppningen! Vi var där 30 minuter innan det skulle öppna, så jag hämtade våra biljetter och sen stod vi där på röda mattan och väntade. Först kände jag inte igen någon annan, men så kom Mirka med familj och ställde sig precis efter oss, sen såg jag Annika med familj och gravidmagen, eftersom David inte behagat komma ut än 😉 Jösses, jag skulle kunna skriva namn på massa bloggare som jag såg, men det blir väl inte så himla roligt att läsa om? Dock hörde jag någon berätta att hon var toppbloggare hos Vimedbarn, fast jag kände inte igen henne 😀

Det första vi gjorde var att kolla på chimpanserna som är först i parken.

Furuvik

När den ena gick därifrån började den till vänster att kasta sand/grus/sten ( eller vad det var?) på oss, busig ”liten” chimpans!

Efter en stund gick vi mot ”Amazonfloden”, Robin hade pratat om att han ville åka dom båtarna igen. Den ända skillnaden den här året var att jag och Jennifer också åkte med. Vi var lite tidiga dit så vi fick stå och vänta ett tag, det var några innan oss och när jag sa till Jennifer att kolla på fåglarna so stod i vattnet där så sa killen framför: ” Det är flamingos”, sen så pratade vi lite om allt möjligt, tex om varför inte båtarna går så fort, om det var dom runda båtarna vi skulle åka och så frågade han om flamingos kan flyga. Jaaaa, det tror jag, sa jag. Tror du? Ja, det trodde han. Och det var väl typ då jag insåg att den söta lilla killen jag pratade med var Katrin och Bingos son, Ringo. Sen så öppnades dörrarna och vi skyndade oss till båtarna 🙂

Furuvik

Sen för att sammanfatta dagen, så bestod den av: Hagelskur, klappande av getter och killingar, frysande barn (och vuxna),  barn frågande efter karuseller, hungriga vuxna, underbar utsikt, karusellåkning, övertrött 2 åring, hungrig 2 åring, vinst på chokladhjul, inte vinst på basketspel, 2 åring som tjatade efter bollen som inte vanns, och ja, lite popcorn på det och dagen kunde knappt blivit bättre 🙂

furuvik

Furuvik

wpid-20150523_125240-1024x1024

Furuvik

Furuvik

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.