Tjejruset 2015 – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Tjejruset 2015

Igår kväll tog jag mig ut ur min comfort zone och var med på tjejruset här i stan med några från jobbet. Nu har jag inte hunnit träna på några månader så förhoppningarna var inte jättehöga, bara jag tog mig runt var jag glad. Jorå, jag tog mig runt på 35 minuter och det är jag nöjd med, men efter att ha sprungit upp för sista backen, trodde jag att jag skulle kräkas! Det var precis att jag höll det borta… Anyhow, nu har jag ett mål att träna efter; att orka springa/jogga hela vägen (och att inte vara nära att spy 😉 ).
Goodie Goodie

image

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.