SVEA och Kavat – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

SVEA och Kavat

Whoopsie daisy, nu var det nästan en vecka sen jag skrev något här inne. Skärpning på mig, helt klart! Å andra sidan har jag inte gjort så mycket spännande heller, mest varit på jobbet eller myst runt här hemma.

Idag åkte vi till Kupolen i Borlänge (som alla andra?) för att jag verkligen behövde nya skor, dom skorna jag använt allra mest tidigare är nu på jobbet som arbetsskor. Jag visste inte riktigt vad det var jag letade efter, men tänkte att jag lär väl märka när jag ser dom, och ja det gjorde jag! Inne på Euro sko hade dom 3 för 2 på alla skor så jag var faktiskt så sniken att jag valde två par till mig själv och så ett par Kavat sandaler åt Jennifer, Robin hade fått Turtles sandaler i en annan affär, så han gick inte lottlös han heller 😉 Men anyhow så var det dom här skorna jag valde:
image

Det är nästan så jag skäms för att jag köpte 2 par åt mig själv, men det var ju som sagt välbehövligt 🙂 Den enda som inte fick något köpt till sig var Peter, stackar 😉 Men jag tror nog att han klarar sig ändå.

När vi ändå var i krokarna så åkte vi in till Biltema också, jag och Peter har pratat om vad vi skulle köpa till barnen i presenter och kom på en sak till Robin som finns där. Det är en sak som måste testas så vi passade på när han var med och kunde välja och prova. VAD det är får du gissa på så länge, det visar jag först när dom fyller år 😀

 

Men nu verkar Jennifer somnat och det är dags att natta Robin innan det blir soffan med lite gotta.

Puss puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna - Vitt eller svart

  Vad knäppt det är att man (jag) inte har några problem att köpa (gärna överköpa) till barnen men är snål mot sig själv. 🙂

  Jag åker till London om knappt två veckor och har bestämt mig för att jag måste hitta skor till mig själv, får inte åka hem utan. Om jag hittar ett par undrar jag förstås om jag kommer känna att det måste kompenseras med tusen skor till kidsen…

  Kram

 2. elinteg
  elinteg

  Snygga skor!! Skulle också behöva en hög med nya skor. Är nog väldigt “otjejig” där då jag sällan köper nya utan jag har mina favoriter jag alltid har 😉

  Och jag gissar på att Robin får en cykel 😉