mamabeatrice

Mellis i skogen.

Igår var det så härligt väder ute så vi passade på att fixa mackor och så gick vi ut i skogen som ligger bara rätt över vägen från vårt hus. Peters bror och dotter var också med, och vi gick en bit tills vi hittade ett skjul där vi kunde sitta och äta mellis innan vi gick tillbaka hem. Luften i skogen måste vara väldigt speciell, för visst blir man trött av att vara i skogen?

Efter barnen lekt här i trädgården ett tag så tog jag med mig Robin och deras ena kusin för att tanka bilen, panta flaskor, handla lite nödvändigheter, handla godis på hemmakväll och till sist till pizzerian som fick stå för middagen. När vi kom hem berättade Peter att Jennifer hade somnat sittandes i matstolen efter att hon ätit mat. Som sagt, det måste vara något med skogsluften, för det är inte vanligt att hon somnar sittandes 😉

Hur som helst så kommer här lite bilder från skogspromenaden + mellis.
image

image

image
image

image
image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.