Tjejmilen – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Tjejmilen

Peters syster, hennes jobbarkompis och hon jag tränar med ibland (och två stycken från jobbet) har bestämt att springa tjejmilen i september. Dom frågade om jag också skulle vara med och min spontana reaktion var: Hell NOOO!

Men så har jag börjat fundera på det mer och mer, faktiskt. OM jag ska göra det så är nya skor, ett måste. Dessutom måste jag se till att träna löpning kanske 3 gånger i veckan (?), jag som inte ens hinner träna 2 gånger/veckan just nu… Men ändå känner jag mig så sugen på att göra det!

Jag som aldrig gillat att springa, ska JAG springa tjejmilen? Hade du frågat mig för ett år sen så hade jag bara skrattat, men tack vare fitnessfighten så började jag ju gilla det och nu springer jag som uppvärmning när jag ska träna, varje gång.

Den största anledningen till att jag vill göra det (tror jag), är för att bevisa för mig själv att jag kan.

Ah, vi får se. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig än.

Ska du springa, eller har du sprungit tjejmilen förut?

Tjejmilen 2009

(Bild lånad från tjejmilen)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.