mamabeatrice

Loppi blogbag; Skönhet och hälsa

För ett tag sen fick jag hem Loppis senaste Blogbag, skönhet och hälsa. Jag blir lika glad varje gång jag får chansen att testa alla spännande produkter och den här gången var det inget undantag.
image

 

RFSU Active Balance är en dubbelverkande vaginaltablett som tillför probiotiska lactobaciller – ”snälla” bakterier som finns naturligt i underlivets ekosystem och hjälper till att förebygga infektioner. Kan tas i såväl behandlande syfte – 1 tablett i 7 dagar eller i förebyggande syfte – 1 tablett/vecka i 3 veckor. Kan tas under menstruation och under hela graviditeten. Dom här har jag inte börjat ta än, men snart så.

Pierre Robert Invisible Hipster är en supertunn hipster gjord av mjuk microfiber, vilket ger en behaglig och sval känsla mot huden. Det unika med Invisible Hipster är att den är utvecklad med en speciell non-slip-funktion, som gör att trosan håller sig på plats – utan att ge synliga troskanter. Beställ ditt ex med rabattkupong du får i LOPPIblogbag på pierrerobert.se. Jag beställde ett par rosa trosor, som är otroligt sköna! Kvalitén är toppen helt enkelt.

Bio-Oil är en specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud mindre framträdande. Den är en succé i världen och nr 1 inom ärr och bristningar i 18 länder. Jag har börjat smörja in mig med den här oljan efter duschen, men jag har inte sett någon skillnad än. Det hade jag iofs inte riktigt räknat med såhär fort heller. Men den luktar gott, den går fort in i huden och kladdar inte. Jag gillar´t!

Yves Rocher Bonheur Eau. Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher som nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. Den här fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet. Jag testade den här samma dag jag fick paketet och den luktar gott, fruktigt. Peter tycker också att den luktar gott så det är ett stort plus 🙂

Yves Rocher Elixir Volume Mascara. Nu kan du få oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna (test in vitro). Den krämiga formulan ger rejäl fyllighet utan att tynga ner, och ett resultat som håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt applicering; de mjuka fibrerna ger volym utan klibb, medan de fastare fibrerna ger definition och längd. Den här mascaran gillar jag starkt, jag vet inte om du sett bilden från Instagram där jag visar resultatet? Hur som helst så får man långa fransar som inte klumpar.

Friggs naturliga ekologiska miniriskakor. De små riskakorna är förpackade i påse, vilket gör det smidigt och smulfritt att stoppa ned i träningsväskan eller i barnens matsäck till skolutflykten. Miniriskakorna är gjorda på råris och majs och är därmed naturligt glutenfria samt har en hög halt av fullkorn. Den lättsaltade varianten innehåller inget tillsatt socker. Dom här gillade jag inte, tyvärr. Barnen har inte fått testa än. Men eftersom det är med choklad på så gissar jag att dom kommer gå hem hos Robin iallafall 😉

Friggs senaste nyhet TE+ Solljus är speciellt framtaget för att bidra med ett tillskott av D-vitamin. Teet kan hjälpa kroppen att fylla på med solens vitamin året om. Med en kopp Friggs TE+ Solljus tillgodoses en fjärdedel av det dagliga rekommenderade intaget av vitamin D, enligt de Nordiska näringsrekommendationerna (NNR). Det här är ett te som både luktar och smakar gott, jag kan definitivt tänka mig att köpa igen till hösten/vintern när man behöver lite mer D- vitamin 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.