mamabeatrice

Present tips

Leksaker, leksaker, leksaker.

Snart är det dags för barnen att fylla år och leksaker är något som alltid passar i present. Sen är det såklart att alla leksaker inte passar alla barn. Jennifer gillar, som du kanske vet, Mimmi Pigg. Så när jag såg den här coola hittade jag nog Jennifers present från oss.

Eller kanske den här som också finns hos ToysRus:

Hon gillar ju dockor också, och leker ofta med dockan hon har här hemma. En dockvagn har hon inte, men det gissar jag på skulle bli populärt också 🙂

Sen så var det då presenter till Robin, han är både svårare och lättare att köpa till. Han leker ju bara med LEGO, och har till och med sagt själv att vi skulle kunna ge bort alla andra leksaker han har… Men när han satt bredvid mig nyss när jag kikade hos ToysRus så sa han att han ville ha den här,

 

 

Fast, eftersom han inte har något annat från BRIO så vet jag inte hur/när/vart han skulle leka med den.
Hur som helst, har man svårt att veta vad man ska köpa så har ToysRus en väldig smart funktion på hemsidan, nämligen att man kan söka efter leksaker beroende på ålder, det är ju perfekt när man inte har fantasi på vad man ska köpa. Det blir nog inte bara en gång den funktionen kommer bli använd av mig 😉
Det här är ett sponsrat inlägg.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinteg

    Jag har börjat köpa presenter till ungarna här hemma. Herreminje dom fyller ju SNART år alla tre!

    Än så länge har jag köpt några sonny angels, lite ”prinsessan Sofia” duplo lego och några klänningar till Ingrid. Edvin har jag köpt Lego chima till och några böcker. Och Tore har jag inte köpt nåt till än. Men han önskar sig minecraft och en landsköldpadda 😉

  2. Camilla

    Här har vi ett halvår till nästa födelsedagsbarn, skööönt! Då hinner jag återhämta mig ordentligt, haha! Men leksaker köper man ju emellanåt ändå, synd vi inte har några bra leksaksbutiker här i stan.