Tränade – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Tränade

Jag var alldeles nyss iväg och tränade, jag lämnade barnen på föris strax innan lunch och drog till gymmet direkt för att hinna. Jag börjar jobba snart och ville inte lämna dom mitt i vilan så det fick bli såhär… Känns dum och konstigt att lämna barnen på föris och sen åka och träna, men just nu när jag jobbar mycket så känns det som att det är ända tiden jag får på gymmet. Jag har inte tränat sen den 8 mars såg jag! När jag väl är ledig då är ju Peter och tränar så tid för mig finns inte riktigt känns det som.

Hur som helst så gick det skitbra på träningen idag! Uppvärmningen gick toppen, det kändes som att tiden bara flög iväg! Eftersom det var så längesen jag var där trodde jag inte att det skulle få så speciellt bra, men jag orkade mer och fler repetitioner än sist jag var där! Nästa gång blir det till att öka vikten på några av maskinerna 🙂

 
image

Men nu måste jag in i duschen, vill ju inte komma svettig till jobbet 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinteg
    elinteg

    Klart barnen vill leka en stund INNAN vilan. Annars blir ju allt upponer för ALLA. Och såna små stunder får man ta tillvara på. Önskar att jag hade “vettet” att träna såna gånger jag med 😉
    Kram

  2. Life of Johanna

    Klart du inte kan lämna barnen mitt i vilan, då är det bättre för dem och lämnas innan och skall du då bara sitta hemma i väntan på jobbet. Nej passa på och träna även om det känns konstigt. Vi har haft många föräldrar som börjat jobba vid 13 och då har de alltid fått lämna till lunch, för barnen skall slippa komma mitt när vi äter 🙂