mamabeatrice

Kavat

Via Instagram såg jag att det fanns Kavat skor på rea hos Sportamore, så jag passade på att beställa. Barnen behöver ju nya skor, båda två. Jennifer fick dom här fina skorna

 
image

Robin fick välja sina skor själv, och eftersom hans favoritfärger tydligen är svart och vitt så gillade han dom här skorna. Dom fick det bli. Jag mätte hans fötter för att det inte skulle bli fel och kom fram till att storlek 33 skulle bli bra. Storlek 33 stod det på kartongen skorna var i, men det var inte storlek 33 på skorna… 31 står det på dom, så ja, dom var alldeles för små. Jag skrev till Sportamore igår och fick ett svar ganska snabbt, får hoppas att det går att lösa smidigt och bra 🙂
image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.