Godmorgon! – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Godmorgon!

Igår körde jag ett långpass på jobbet (11.30 – 23.15) så när jag kom hem kröp jag ner i soffan med en kopp te. Fastnade i ett program på TLC om konstiga graviditeter och ja, det kan man lugnt säga att dom var! Bland annat var det en som hade cravings för stenar…
Hur som helst så gjorde det att jag somnade senare än beräknat, efter 1 tiden iallafall. Sen kom Robin in efter en stund och vid 5 tiden kom Jennifer in, hon somnade om men eftersom hon fick lov att ligga ytterst så slumrade jag bara till efter det, vaknade varje gång hon vände på sig… Rädd att hon skulle ramla ner.
Något trött just nu med andra ord, men när barnen sprang och knäppte på tv:n så smög jag ner i sängen igen 😉

På tal om barnen; i lördags skulle Robin på kalas, det var i en gymnastiksal på högstadiet  där jag gick 2 år i. Jag visste inte hur lång tid det skulle ta att gå dit, och med annat som skulle kunna hända på vägen så gick vi 1 timme innan. Bara det att Robin nästan sprang hela vägen och Jennifer satt snällt i vagnen så 45 minuter tidiga var vi 🙂

image

image

image

image

Så vi körde på mellis för Jennifer, jag och Robin hade springtävling, Jennifer sprang runt mest överallt och Robin längtade till att klockan skulle bli så mycket att kalaset skulle börja 😉

Det var alltså våran helg i ett nötskal! Vad har ni gjort i helgen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna - Vitt eller svart

  Vi hade en skön helg när maken var ledig, skjutsande till kalas för en, översovning med kompis för en annan, svärföräldrar på besök och fisketur på fjället, ingen som helst bakning (va?!) och så började veckan med en febrig helikopterpojke och min hosta ör tillbaks efter någon dags paus. Surt.

  Men det blir en bra vecka ändå. Sådeså!

  Kram

 2. elinteg
  elinteg

  Jag har firat en av mina finaste vänner som fyllt 30. Mer än så har jag inte orkat med. Jag är nog för “gammal” för det här med att festa, haha!
  Kram

 3. Camilla

  Haha, jag tror att nån var ivrig på att få komma till kalaset 😀

  Jadu, cravings på stenar..har även hört om de som velat smaska i sig murbruk..märkligt hur det kan bli! Såg programmet innan det på TLC, 90 days to wed, har du sett det?