Rocka sockorna och jordgubbsfrukost – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Rocka sockorna och jordgubbsfrukost

Idag bär jag och Jennifer olika strumpor för att visa att annorlunda är bäst. Jag försökte få Robin att ta på sig olika strumpor också, men han ville inte. Det gör ju inget, man ska ju vara annorlunda 😉

image

Frukosten är precis intagen, idag blev det vanilj yoghurt med jordgubbar och lite chiafrön på. Guuu så gott!!

image

Nu ska jag sminka mig och fixa ordning på barret för när Peter kommer hem från träningen ska vi ner på stan. Robin ska på kalas imorgon så en present måste inhandlas, och sen vid 16 tiden ska jag vara på jobbet för ett stängningspass.
Typ så ser vår dag ut idag, helt ok faktiskt. Vad gör ni för kul idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinteg
    elinteg

    Tore kör på likadana strumpor för en gångs skull och jag hittade bara svarta till mig själv … men jag firar med olika strumpor så ofta annars 😉
    Kram