Long time no see – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Long time no see

Godmorgon!

Ja jösses så tiden flyger, det var visst ett tag sen jag skrev här nu, igen. Eftersom det är skidVM här i stan så har jag jobbat massor, 54 timmar förra veckan för att vara exakt. Vilken tur att jag trivs kanon bra och har så himla bra jobbarkompisar, för det känns inte som att jag jobbat så mycket. Eller jo, i ögonen känns det 😉 Jag hade gärna sovit lite längre än 5:25 imorse men Jennifer tyckte att det var hög tid att göra morgon då.

Får se vad vi hittar på idag, om jag orkar göra något eller om vi bara myser järnet här hemma.
Efter lite frukost kanske man vaknar till lite så det är väl lika bra att plocka fram och äta lite nu 😉

wpid-20150222_064410.jpg

I brist på annan bild så får det bli en på moi från igår när jag väntade vid jobbet.

Puss! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.