mamabeatrice

Tävling – Vinn en snigel från Trollating!

Nu kommer årets första tävling här på bloggen och det är inte vilken tävling som helst, du kan nämligen vinna en gudomligt fin snigel i valfri färg och text! Perfekt att ge bort till en nyfödd eller dop. Annars passar den helt underbart i barnrummet som inredning även till lite äldre barn.

Trollating

”Jag tävlar om en himmelskt söt snigel från Trollating hos Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

För att vara med och tävla ska du:

♥ Kika in hos Trollating, leta reda på sniglarna och berätta sen i din kommentar hur många färger sniglarna finns i.

♥ Skriv även gärna (inget tvång) en liten motivering om vem som skulle få snigeln om du vinner och varför.

För stort plus i kanten ska du:

♥ Gilla Trollating på Facebook (←länk) och/eller Instagram (←länk), skriv med vilket namn du gillar på respektive sida.

♥ Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook/Instagram, låna bilden och den kursiverade texten under. Tipsar du på Instagram så vill jag att du taggar #mamabeatricetävling @mamabeatrice och @trollating.

Berätta i din kommentar, vart jag hittar ditt tips.

 

Tävlingen avslutas 1 mars!

Lycka till ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Christina Frisberg

  WOOOW!! Sniglarna är urgulliga & finns i tre färger rosa/Grön/blå 🙂 de är ju bara så fina 🙂
  Jag har gillat på fb un der mitt namn Christina Frisberg.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under samma namn .
  Om just jag skulle bli den oerhört lyckliga vinnaren av ett långsamt husdjur 😉
  Så skulle jag vilja ha en grön och den skulle skickas till mitt älskade barnbarn Matias som bor nere i Spanien i Madrid, och den här mormorn går ständigt med en liten längtan som skaver och gror inne i hjärteroten för även om vi träffas 4-5 gånger om året så är det ju långt ifrån nog, jag älskar honom och vill ge honom fina saker så han tänker på mig och på Sverige och vill komma till mig oftare 🙂 <3

 2. Fröken M

  Jag vill vara med !!
  En fin liten snigel skulle vara den ”perfekta välkommen till världen” presenten när jag ÄNTLIGEN blir moster senare i år !
  Jag väntar och längtar efter den lilla
  och ska jag vara ärlig så är jag nästan lika förväntansfull nu som när jag var gravid med Viggo.

  Sniglarna finns i rosa, blått och grönt !

  Gillar på FB – Michaela Ambjörnsson

  Kram

 3. Ana Kokol

  Svaret är tre färger.
  Jag gillar Trollating på facebook under namnet Ana Kokol

  Om jag vinner ska jag ge bort den till en liten nyfödd bäbis som jag snart ska få träffa för första gången, söta Theo.

 4. Marie-Louise Nilsson

  Den finns i 3 färger.

  Om jag vann skulle jag ge den till min brorsdotter Hayley som är stjärnan och ljuset i mitt liv.

 5. Anna

  Snigeln finns i Rosa, blå och grön.

  Jag skulle vilja ge en rosa till min fina lilla dotter för att hon är det finaste jag har!

 6. Anna G

  3 färger: grön, rosa och blå 🙂
  Jag skulle vilja vinna en söt grön snigel till min systers lilla snigel som hon har i magen just nu 🙂 I augusti blir jag moster och det skulle vara så fint att få ge snigeln till nyfödda pyret!
  Mvh, Anna

 7. Emely Korabik

  Jag är gärna med och tävlar.
  Svaret är: 3 färger (Rosa, Blå och Grön)
  Jag delar på facebook: Emely Korabik

  Om jag vann skulle det bli en grön snigel till vår Vera. Vi ska flytta till större snart och då kommer barnen få dela rum, det blir Veras första ”egna” rum. Vi ska dela av det så att det ändå blir som varsitt rum och denna skulle vara fin på hennes sida! 🙂

 8. Kristiina

  Hej!

  Jag är gärna med!

  1) Sniglarna finns i 3 färger: rosa, grön och blå.
  2) Denna lilla Snigel skulle få bli den finaste doppresenten till barnens lilla kusin som ska döpas i vår. En egen liten kompis att ta med på alla små äventyr som komma skall, en trygghet att ta med på små läskigheter som kanske komma skall och till glädje och tröst när som helst. En personlig present med omtanke och kärlek!
  3) Följer på Instagram som Sodercrowcastle.

  Ha en fin dag och tack för chansen!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 9. Caroline, i väntan på nummer tre!

  Svar: Blå, grön och rosa.
  Dom är ju helt underbara! Sonen har några personliga saker med namn och datum som han fick vid sitt dop, dottern däremot är inte döpt och har inte fått något, därför hade jag mer än gärna gett henne en rosa snigel som skulle bli en fin och rolig detalj i hennes rum som hon får nu när vi flyttar! 🙂

  Gillar på facebook – Caroline Andersson
  och även på instagram – Carolinetheresia

 10. Irene Eliasson

  Färgerna är rosa, blått och grönt. Om jag vann skulle jag ge den till mitt andra barnbarn som heter Helge. Han är nu snart fem månader, och den här snigeln skulle bli en rolig leksak när han börjar träna att gå. Tror att han kommer att fixa det i sommar! Så jag håller nu tummarna, att jag får ge denna fina present till den sötaste killen i Gräsmyr 🙂

 11. My Thulin

  Underbar tävling, jag är gärna med,
  Svaret är Grön Rosa & Blå!
  dvs 3 olika färger.

  OM jag vinner ska en nyfödd liten tjej få den, hon ska döppas i april och jag tror att lilla Lara hade blivit superglad för den här. Därför hoppas vi på lite tur nu 🙂

 12. Tine

  Snigeln finns i 3 färger, blå, grön och rosa.

  Vinner jag får snigeln flytta in i sonen Hampus rum. Sången lilla snigel akta dig, är en favvosång så med en vinst skulle vi få lite rekvisita också!

 13. Linda S

  Jag är gärna med! De finns i rosa, grönt och blått.

  Jag har en handikappad lillasyster som sedan Björnes magasin varit mycket förtjust i sniglar. Hon skulle verkligen gilla att få en rosa snigel.

 14. Annica

  Blå, grön, rosa. (3 färger)

  Skulle vilja vinna denna till mitt barn som jag får i Mars. Jag är ensamstående mamma så har inte råd att lägga pengar på nytt, utan får köpa allt begagnat. Men något borde min bebis få nytt av.

 15. Debbie- mamma till 3 prinsar ♥

  Jag är med! 🙂
  -Snigeln finns i tre olika färger. Grön, rosa och blå.
  -Om jag vann så hade jag gett lillprinsen snigeln. Jag älskar snigeln och såg dem först i julas och blev kär direkt! Han skulle absolut få en grön snigel om jag vann.
  – Jag gillar på facebook. Debora Persson

 16. Mamma Malin

  Åh, jag vill vara med!

  Sniglarna finns i rosa, blått och grönt. Och om jag vann skulle jag faktiskt behålla den själv. Jag har spanat på dem ett bra tag men känner inte att jag har råd nu när jag är mammaledig så vore toppen att vinna en till min lilla Charlie.

  Jag gillar även Trollating på Instagram under namnet xmalin.