Stark! – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Stark!

Imorse var jag och tränade igen, inte så länge som jag hade tänkt för dom lufttrycksmaskinerna som jag brukar göra på slutet, var upptagna… Men runt 40 minuter blev det iallafall och vet du vad? Jag märker redan skillnad i styrka! Heeeelt galet!
image

😉
 

Nu blir det lite dusch, sen lunch innan jag ska till vårdcentralen innan jag ska hämta hem barnen.

Tjing! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Härligt! Man blir ju helt klart mer peppad när man märker att det ger nåt 🙂

    Det går inte att få en semla i hela mitt län, Västerbotten! Lite dåligt tycker jag, samtidigt som det nog är tur för min del 😛