Träning – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Träning

Jennifer somnade till slut igår på dagen, men då var det 45 minuter kvar innan det var dags att hämta Robin så jag höll tummarna på att Peter skulle hinna hem innan så hon fick sova och vilken tur jag hade för han kom hem strax innan jag skulle gå 🙂 Jag tog med mig Robin snowracer ner till föris och vi stannade till vid lekparken på vägen hem så han fick åka i backen några gånger. Jag var alldeles svettig när vi kom hem, bra träning att dra ett barn på racern 😉 Sen imorse när det var dags att lämna både Robin och Jennifer på föris så tog jag racern igen, den här gången med båda barnen på (såklart), det var ingen större skillnad från igår med bara Robin på, men svettig var jag när vi väl var framme. Men det var bara bra, såg det som en liten uppvärmning för efter jag lämnat barnen så gick jag raka vägen till gymmet och spenderade en stund där. Jag var där igår också, och fick instruktioner på hur maskinerna fungerade så idag gick jag 10 minuter på gåbandet och så körde jag övningarna (träningsvärk, imorgon!) avslutade med lite cykling innan jag tog en rask promenad hem 🙂 Det är så skönt att ha börjat träna nu! Perfekt att det är så nära, och perfekta öppettider också 🙂
image

 

 

Men nu ska jag hoppa in i duschen innan jag lär åka och handla lite, det är tomt i både kylskåp och frys 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Toppen att ha nära! Annars är ju risken överhängande att man inte orkar pallra sig iväg 🙁 Men bra jobbat!

    Jag har fyllt frysen med kakor och annat nu, får nog inte baka på ett tag. Sambon gnäller över att vi bara har mina bakverk i hela frysen, han föredrar att ha den fylld med fisk/kött/korv 🙂