mamabeatrice

24 december

Vår julafton började med att Robin kom in till vår säng runt 5 tiden och pratade om att tomten varit här och ätit av vårt godis och druckit upp drickan vi ställt fram. Vi låg och drog oss ett tag tills Jennifer vaknade, eller ja, jag låg kvar ett tag till. När Robin inte kunde hålla sig från att öppna iallafall ett av paketen så kom dom in och väckte mig 😉 Först fick barnen öppna 2 paket var, sen resten ett tag innan det var dags att åka till Peters pappa och sambo i Mora.

image

Tydligen hade jag också varit väldigt snäll i år, för jag fick en ny mobil i julklapp!

image

image

image

En del av julbordet

image

Tomten kom med julklappar till barnen 🙂

Så, det var vår julafton. Busiga barn, god mat, julklappar och skratt, precis som det ska vara.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.