mamabeatrice

Mitt nya liv.

Jodåsåatte, på måndag börjar jag jobba! Imorse efter jag lämnat barnen så åkte jag ner på stan och pratade med chefen på det här stället, igen.

image

Så nu börjar livspusslet på en helt ny nivå! Det ska bli så kul att börja jobba igen och på ett nytt ställe dessutom! Jag kommer göra lite allt möjligt, bland annat en sak som jag aldrig gjort förut; jobba med delikatessen. Så kul att få lära sig något helt nytt!

Först hade jag lite problem med tanke på att jag ska börja klockan 6 på torsdag och föris öppnar inte förrän 6.30 men efter jag pratat med Peter så släpptes stora stenar från mina axlar! Yey så kul!! 🙂
Det är ingen fast tjänst, men jag har flera dagar nästa vecka när jag ska lära mig och sen kommer det bli iallafall minst 1 dag per vecka, ett tag iallafall 😉

Men på tal om något heeelt annat; nu ska jag åka och hämta ut 2 paket av det jag beställde igår! Snacka om snabb leverans!! 🙂

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.