mamabeatrice

Julkänsla?

Hej hej!

Åh så härligt att äntligen få se solen! Den har varit efterlängtad 🙂

Idag efter jag lämnat barnen så åkte jag och handlade lite inför veckans mat och jag kunde inte hålla mig när jag såg hyacinter i affären, dessutom fanns det en så otroligt söt kruka alldeles bredvid så jag fick bara lov att köpa båda 🙂
image

Tydligen har jag lite julkänsla också, för jag fick sån lust att börja pynta och baka pepparkakor och pepparkakshus! Jag köpte grejer för att kunna göra egen pepparkaksdeg, vilket kommer bli första gången. Annars har jag köpt färdig deg, men i år har jag ju både tid och tydligen lust att göra egen så jag kör på det 😉

Men så såg jag också ett julpynt som jag inte heller kunde hålla mig från att köpa, jag menar, har du sett något finare?
image

Jag kan nog inte hålla mig från att pynta så mycket längre 😉 Har du börjat än, eller väntar du tills i helgen?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna - Vitt eller svart

    Den där kan man ju ha året runt, jättefin!

    Jag trodde att jag skulle ha pyntat massor redan men det jag inte blivit av. Hyacinter och amaryllis har vi framme flera av men det är allt. Får se om jag hinner imorgon för jag tycker att det är hög tid. 🙂

    Kram