Barnrumsinredning – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Barnrumsinredning

Det har väl inte undgått någon att jag verkligen gillar barnrum, att få inreda barnrum och fixa och pyssla till barnens rum? Det är ett relativt nyfunnet intresse, när Robin var liten tänkte jag inte så mycket på det. Men det har kommit mer och mer. Det värsta, eller kanske det bästa, beroende på hur man ser det, är att det finns så fruktansvärt mycket fint till barnrum! Jag har några favoritmärken, som gör leksaker, inredning och tapeter till barnens rum. Tyvärr så är Robin i den åldern att jag får inte bestämma vad som ska vara på väggen, eller hur inredningen ska se ut. Det ska vara coola grejer! Jennifer är ju lite annat, hon har inget att säga till om just nu, men med tanke på att hon verkar gilla sitt rum och det jag köper till henne, så har vi säkert samma smak 😉

Jag gillar när det matchar, tex i färger. Jennifers rum har mest rosa, vitt och turkost. Robin gillar Spiderman så han har en bild på honom på väggen och en lampa över sängen med spiderman. Det finns ju mycket fler saker med just Spiderman hos barmöbler.se tex det här skrivbordet med förvaring:

Robin har pratat om att han vill ha ett skrivbord och nu när han gillar att skriva och läsa så skulle det här skrivbordet vara perfekt! Dessutom skulle det verkligen matcha resten av rummet.

 

Jennifer skulle behöva mer förvaring, när jag började inreda hennes rum så köpte jag 2 förvaringslådor. Det jag inte hade räknat med var att Robin skulle sätta ihop dom båda och ställa sig på dom så att en av dom gick sönder.
Eftersom jag gillar stjärnor så har hon en hel del såna i sitt rum och dom här lådorna skulle verkligen passa in hos henne:
kidsconcept-ask-rosa
Även dom finns hos barnmöbler.se som har ett av mina favoritmärken; Kids Concept (som dom här lådorna är ifrån!)
Så ett tips från mig, letar du efter coola barnmöbler eller fina barnmöbler så kan jag garantera att du hittar det du letar efter hos barnmöbler.se
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken M

    Det är samma sak här ! Jag tycker det är jätte kul med inredning,
    men när det gäller V´s rum så bestämmer han !
    Och det är minsann inte alltid som vårt tycke och smak går på samma linje… 😉