Dag nummer 2 – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Dag nummer 2

Imorse när vi kom till föris så skulle Jennifer vara ute med dom andra små barnen, medan Robin var inne. Det gick jättebra, hon kollade knappt efter mig! Det började regna så jag gick in och hämtade hennes regnjacka, ingen reaktion. Hon kollade bara på mig när jag sa att jag kommer snart tillbaka. Efter lite prat med pedagogen så bestämde vi att jag skulle prova gå iväg en lite längre stund ( Kan berott på att jag var dyngsur, det till och med droppade från jackan ner på jeansen…) så jag sa hejdå och pussade henne på kinden. Äh, inte hade hon tid att ens kolla på mig 😉 15 minuter senare skulle jag komma tillbaka, men H sa att jag behövde inte det. Hon lekte på så bra, åkte rutschkanan, hoppade i vattenpölar och geggade med lera. Så jag var kvar inne tills dom kom in. Om Jennifer hade saknat mig?

Hon ropade MAMMA, men så sprang hon iväg från mig 😉 HAHAHA, busunge ♥

Sen blev hon trött, så trött och hungrig! När dom andra barnen satt och sjöng stod hon och bankade på dörren där den ena pedagogen dukade fram maten. Till slut var det dags att äta, men så var moset lite varmt och ujujuj så hon grät! Det var först när jag tog upp henne i famnen som hon lugnade ner sig. Så där fick hon sitta och äta 😉 Efter lunch var det då dags för sovstunden. Så fort vi kom in i det mörka rummet så vägrade hon, hon var så ledsen och jag försökte allt. Efter 10 minuter (eller 5?) så gav jag upp. Då tog vi med oss Robin hem och DÅ somnade hon. Hon har alldeles nyss vaknat så jag ska ta och mysa med henne i soffan en stund 🙂

 

image

Tjing! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.