Första dagen! – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Första dagen!

Ja, vi var ju bara på föris 1 timme idag, men det gick bra. Hon lekte med allt möjligt, men hon hade stenkoll på vart jag var någonstans. Imorgon blir det en lång dag och vi kommer vara ute på förmiddagen (hoppas att det inte regnar som idag!) och sen blir det lunch och vila. Vilan är jag smått oroad över eftersom hon inte sover på dagarna längre, inte här hemma iallafall. Dom gångerna hon gjort det på senaste tiden så har det varit i min famn.
Men det blir säkert bra, speciellt om hon får röja sig trött 😉

image

Nu är det dags att börja med dagens middag; lasagne! Vad äter ni idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.