Tävling – Vinn Kapten Calamari från Lamaze! – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Tävling – Vinn Kapten Calamari från Lamaze!

Nu har en av er chansen att vinna kapten Calamari från Lamaze! Perfekt att ge bort i julklapp om du inte har ett eget barn som skulle bli glad över att få den 🙂

 

 

 

 

Lamaze

“Jag tävlar om Kapten Calamari från Lamaze hos Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

För att vara med och tävla ska du:

♥ Berätta vem som skulle få Kapten Calamari om du vinner.

För större chans att vinna ska du:
♥ Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook eller Instagram, låna bilden och den kursiva texten under. Tipsar du via Instagram vill jag att du taggar mig (@mamabeatrice), så jag ser. Skicka annars med direktlänken till sidan där du tipsar.

 

Tävlingen avslutas 12 november!

Lycka till ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sophie Michelle Persson

  Jag skulle ge bort “kapten Calamari” till en vän, som nyligen fått barn! =) Vem vill inte bli “favorit-tanten”? 😉

  Jag har delat på instagram (throw.universe ) och på facebook (Sophie Michelle Persson).

  Håller tummarna! =)

  Sophie Michelle Persson

 2. Susanne

  Min dotter fick sitt andra barn för 3 veckor sedan, så givetvis ska mitt lilla barnbarn Julius få Capten Calamari! 🙂
  Hoppas på tur!

 3. Erik R

  Jag har precis blivit pappa till en underbar liten kille,
  han är helt perfekt, med 10 tår, fingrar och en liten pille!
  Jag har dock den hårda vägen lärt mig att inte ta något för givet,
  att det är skört, det här underbara som vi kallar livet!
  Därför vill jag såklart ge min Jamie allt och än lite mer,
  för mitt pappahjärta smälter så, var gång han tittar på mig och ler!
  Lamaze gör leksaker för de små, då de är som bäst
  och kapten calamari skulle definitivt göra julaftonen till en fest!

 4. Magnus S

  Hej!

  Kapten Calamari skulle bli en julklapp till
  min brors son. Perfekt överraskning under granen!
  Färgglad med bra form, japp en blivande favorit!

  Mvh
  Magnus S.

 5. Anna

  Är gärna med och tävlar. Skulle jag få äran att vinna detta fina djur skulle den få äran att hänga i den blivande barnvagnen nästa år då ja ska gå äran att få bli mamma igen 🙂

 6. Kim Ottosson

  Jag önskar få ge denna fina, roliga och utvecklande leksaken Kapten Calamari till min kära vän K. Hon har genomgått behandling av förändringar på livmoderhalsen och nu har dom lyckats bli gravida!
  Hoppas så mycket att jag kan få ge dom denna leksak och få önska lycka till med bebisen!

 7. Ann-charlotte Karlsson

  Hej! Min lille kille på 6 månader hade gillat denna! Vi ska snart byta till sittvagn så den hade varit perfekt att hänga där.

 8. Toktanten Elin

  Fick precis veta att ännu en kusin väntas till skaran, skulle vara kul att kunna ge en fin leksak i present när det vankas en liten. Hen skulle säkert bli jätteglad åt en Kapten Calamari

 9. Kristiina

  Hej!

  Jag är gärna med!

  Kapten Calamari till lek, utveckling och bus,
  med sina glada färger skulle den ge massor av mys.
  En perfekt överraskning till barnens lille kusin att ha nära
  och snart med sig överallt bära!
  “Välkommen till världen lille kusin,
  nu väntar massor av äventyr, bus och lek!”

  Delar på Instagram som Sodercrowcastle.

  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 10. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja ge den söta figuren till min bästa väns dotter. Både hon och hennes mamma skulle nog älska den super mycket, och bli riktigt glada över den fina gåvan ifrån mig i julklapp då det inte förväntar sig att få något.

  Delat tävlingen via FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 11. Caroline B

  Hej!

  Självklart skulle min nyfödda dotter få denna underbara leksak ifrån Lamaze. Hon älskar att upptäcka nya leksaker och denna skulle garanterat hålla henne sysselsatt en stund 🙂

 12. Irene Eliasson

  Har precis blivit mormor, och den känslan är obeskrivbar. Hade aldrig, aldrig kunnat tro att det skulle kännas så här. Den lille killen finns i mina tankar dygnet runt. Han är helt underbar, och jag skulle ge honom allt jag äger om jag kunde. Men jag kan ju börja med att ge honom denna gulliga leksak, om jag blir den lycklige vinnaren!
  Har delat på fb som irene eliasson

 13. Annica

  Jag ska få mitt andra barn nästa år men det skulle bli mer en present än julklapp. Eftersom jag vill ge det här barnet allt som mitt första barn har fått och hon vet att hon och bebisen kommer alltid vara nr 1 för mig. 😀

 14. Maria

  Denna färgglada bläckfisk skulle min 3 månaders grabb gilla! Och det är ännu mer passande att vi vinner den eftersom att alla leksaker efter storebror är borta (? ?). Så nu håller vi tummarna för vinst 🙂
  Ha en bra helg! / Maria

 15. Lina Eckerström

  Fick igår veta att min bästa vän väntar sitt 3:de barn. Våra 2 första har vi fått i stort sett samtidigt (skiljer 2 dagar på de äldsta & 6 veckor på de yngsta) Men denna gången får hon göra det själv.. Lite bebissjuk kommer jag allt bli men detta lill pyre kommer ju ändå bli “min” och givetvis ska hen få en Kapten Calamari 🙂
  Håller tummarna !

  Ha en fin helg.