mamabeatrice

Push along Puppy

Igår fick Jennifer hem den jättesöta hunden från Lamaze!

Push along puppy

Så fort vi öppnade paketet började barnen bråka om vem som skulle leka med den. När dom kom överens och turades om så lektes den med nästan hela kvällen! Robin gjorde ordning ett ställe för den att sova på och Jennifer kramade den och sen lekte hon hund genom att krypa runt på alla fyra och skälla. Medans maten stod och puttrade på spisen passade jag på att putta hunden till Jennifer och så skickade hon den tillbaka till mig, fram och tillbaka. Det var tydligen också väldigt roligt 🙂

Med hunden, följer ett köttben som piper när man trycker på den och bollen har en skallra i sig som låter. Som du kanske ser så har hunden en förvaringsficka, där små saker får plats, något som Jennifer verkligen gillar att göra, det är att plocka i och ur saker ur den.

Jag gillar verkligen Lamaze, som du kanske redan vet. Det är oerhört genomtänkta leksaker, som stimulerar barnens alla sinnen med prassel, musik, pip och klara färger för att nämna några. Leksakerna är utvecklade med ett överskådligt system som illustrerar barnets utvecklingssteg och ålder. 0m+, 6m+, 9m+, 12m+, 18m+ och 0-24m+.

Dessutom är Lamaze leksakerna väldigt söta och passar såklart även för barn som är äldre än 24 månader med tanke på att Robin också ville leka med den, och han är ju 5 ½ år snart 🙂

Lamaze

push along puppy

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Toppen! Perfekt med en leksak som inte bara kastas åt sidan på en gång 😀

    Roligt du hittat ett träningsställe du vill gå till! Hoppas du kommer igång bra med din träning sen 🙂