Leksaker.se – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Leksaker.se

Leksaker.

Vad tänker du när du läser det ordet?

Jag tänker glädje, färgglatt, barn och jul/födelsedagar. Leksaker är något som alla haft som barn, mer eller mindre. Det finns billiga leksaker och dyra leksaker men något jag tror att vi alla kan komma överens om är att priset på leksaken är inte det som avgör om barnet kommer gilla den eller inte. Nu närmar sig julen med stormsteg och leksaker är väl det som är mest populärt att ge bort, men även om det är det som är svårast?

Man vill ju inte köpa något som barnet redan har, man vill köpa något som barnet kommer leka med länge och man vill ju såklart köpa något som är hållbart, leksaker som inte går sönder direkt.

Jag har hittat till en sida som heter just http://www.leksaker.se

http://images.staticjw.com/lek/9328/logo-leksaker.png

Där kan man få tips på bra leksaker, man kan söka efter billiga leksaker, eller billigt lego. Perfekt nu inför jul om man inte har några idéer kvar på vad man ska ge.

Snart kommer http://www.leksaker.se öppna så än så länge kan man inte köpa leksaker via sidan, men idéer och inspiration får man absolut! När dom väl öppnar, så hoppas jag på att dom kommer sälja LEGO, det är något som verkligen är populärt här hemma, men i dom flesta andra hem också, skulle jag tro. Annars hoppas jag på träleksaker, leksaksmat men framförallt; giftfria leksaker. För just gift i leksaker är något som verkligen varit på tapeten nu ett tag, och självklart vill man inte att barnen ska leka med något som är giftigt. Men man kanske inte alltid har koll själv på vad som är bra eller dåligt? Då skulle det vara toppen att ha en webshop som bara säljer bra och giftfria leksaker!

Det här inlägget var sponsrat av leksaker.se

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.