mamabeatrice

Peccolina

Hej hej!

Är det bra med er?

Här är det inte helt friskt än, tyvärr. Istället för halsfluss har jag nu fått en förkylning och Robin som varit förkyld sen förra veckan, fick feber igår. Inatt låg han och yrade om jagvetintevad. Så han blir hemma från föris den här veckan också. Vet du vad? Nästa vecka börjar ju Jennifers inskolning!! Om en vecka idag är det dags och jag vet inte alls om jag är redo. Jennifer däremot, hon är nog mer än redo 😉

Hur som helst, förra veckan fick jag hem så fina mössor som jag vunnit på Instagram!

peccolina

En mössa till mig och en till Jennifer, så nu kan vi matcha! Mössorna är så otroligt sköna, Jennifer ville inte ens ta av sig sin när vi provade dom. Det måste ju vara ett bra betyg?

peccolina

peccolina

Vet du vad, något mer som är toppen? Om du vill lägga en beställning hos Peccolina så skickar du ett mejl till [email protected] och skriver mamabeatrice-mössa i ämnesraden får ni beställa valfria mössor 1st för 99:- och två för 149:- till sista oktober, fri frakt! So do it, just do it 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.