mamabeatrice

Precis när jag och Jennifer skulle gå och hämta Robin så kom Peter hem. Då passade jag på att låta Jennifer vara kvar hemma, det är ju inte ofta jag hämtar Robin alldeles själv!
Det var en välbehövlig promenad hem i hans takt, vi pratade om allt mellan himmel och jord, vi hade spring tävling och så stannade vi till vid lekparken en stund.

image

Sen att det avslutades med bråk, det lägger jag inte så stor uppmärksamhet på, för den härliga stunden innan är det jag kommer leva länge på 🙂 ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Ljuvligt med sådan kvalitetstid! Varje lördag åker jag med T till hans simskola så får sambon ta hand om lillan här hemma. Det är bästa dagen på hela veckan för mig! Att få vara helt själv med min son och vi tar ofta en liten fika efter simskolan innan vi åker hem, då hinner vi prata om allt och lite till <3