mamabeatrice

Rättviksmarknad

Igår åkte vi ju till rättviksmarknad, jag köpte dom obligatoriska godis remmarna, fyndade 16 par strumpor för 100 kronor och Robin åkte karuseller. Det känns lite som att han är mitt mellan, han känns lite stor för dom minsta karusellerna men för liten för dom största, snurrigaste…

image

image

När brukar det vara dags för dom största karusellerna?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Kul med marknad. Dom går efter längd och om jag inte minns helt fel så är det 110 cm för dom lite större karusellerna och sen är nästa steg 130 cm och det sista 140 cm. Vi var på Liseberg i somras och sonen var då runt 135 cm och han fick åka nästan allt då utan dom allra läskigaste som uppskjutet osv.