Today – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Today

Hej hej!

Vilket fint höst väder det är idag! Solen skiner och det är underbara färger ute 🙂

Inatt har Robin sovit hos mamma/mormor och Per, han har pratat om det ett tag men eftersom både vi och dom varit sjuka så har det inte blivit av förrän nu. Han trivs så bra där, när jag pratade med mamma nyss så skulle dom ut i skogen och upp till bondgården, tror inte att han vill hem sen 😉
image

När jag hämtat honom sen så åker vi nog ner på stan. Det är en pappa vars barn går på samma avdelning som Robin, som tagit initiativet att starta innebandy för barnen. Robin brukar spela innebandy på föris så han kommer nog gilla att spela det “på riktigt”, fast då behöver vi köpa skor, klubba och glasögon. Får se om vi hittar någon bra deal någonstans.

Hoppas du har en toppen dag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.