Att bli sydd – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Att bli sydd

Sådär, nu är jag hemma igen!
Jag har varit till vårdcentralen för att ta bort leverfläckar. Jag har en del och vissa på ryggen är “i vägen” och en av dom hade börjat växa. Det var ingen av dom på ryggen som han var orolig över men klippte bort dom iallafall.
Men så var det en på armen som jag inte tänkt så mycket på, men den har alltid varit mörkare än dom andra. Den var han lite orolig över sa han, så den skar han bort och skickade iväg för att kolla upp den. Så nästa vecka ska jag dit igen och ta bort stygnen.
Nu hoppas vi att det ser bra ut när han ringer!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hoppas den var helt ofarlig! Har själv tagit bort x antal sådana sen jag kanske var 12 år, bla en i ansiktet. Tack och lov har det inte varit någon fara med någon av dem 🙂